vulling SAAB modellen:
logo
92/93
logo
95/96/Sonett
logo
90/99
logo
classic 900
logo
NG 900
logo
9000
logo
93/95
vulling
saab logo SaabNL logo
de Nederlandse Saab mailinglist
 
 

SAAB techniek en Doe Het Zelf

Deze pagina's zijn bedoeld om inzicht te geven in de techniek van onze SAABs en eigenaren de mogelijkheid te geven reparaties zelf uit te voeren.

Maak in het kader aan de rechterkant een eerste keuze uit de SAAB modellen, waarna in de daarop volgende pagina's een keuze gemaakt kan worden uit de verschillende onderdelen.

De beschrijvingen zijn gebaseerd op de originele SAAB werkplaats handboeken en eigen ervaring, maar behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst...
Mocht u besluiten reparaties uit te voeren volgens deze beschrijvingen, dan is dat uw eigen beslissing en uw eigen verantwoordelijkheid. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Te allen tijde bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van u en uw omgeving en voor het inwinnen van correcte informatie bij professionele personen en/of garages. De schrijvers van alle op deze site aanwezige werkbeschrijvingen, evenals de beheerders of eigenaren van de site kunnen nooit voor welke schade dan ook aansprakelijk worden gehouden.

Bij de beschrijvingen is een aanwijzing gegeven voor de moeilijkheidsgraad; 1 steek = makkelijk, 5 steek = ervaring vereist.

Als u ontbrekende beschrijvingen wil toevoegen voor welk type Saab dan ook, klik dan hier om een lege pagina in het SaabNL formaat te downloaden en mail deze vervolgens naar een beheerder.

 Deze pagina wordt beheerd door: MH
Laatst bijgewerkt: 3 augustus 2011 (C) SAABNL